středa 13. září 2017

Karolína Plíšková legyőzte Muguruza és Indian Wells az elődöntőben

A negyedik fordulóban a férfi torna nem címvédő Novak Djokovič, ami nem volt elég ahhoz, hogy nick kyrgios. Vajon így annak várható negyeddöntős párbajt Australian Open bajnoka Roger Feder, akik régóta versenyez egy meccset Rafael Nadal tanácsot.

Plíšková az előző öt kölcsönös mérkőzést Muguruzaovou vereséget szenvedett, és ment a játék szerepe a kedvence. Gyorsan átvette a vezetést 4: 1-re, bet365 fogadási bónuszt megkönnyítve a nyereséget, de bet365 sport fogadás online az ellenfél küzdött. A pontszám 5: 3 nem Czech számú set dopodávat és még az elveszett 5: 6, rövidített játék, de végül sikerült.

Egy hasonló forgatókönyv volt a második, amelyben huszonnégy natív Loun már vezetett 5: 2 de ismét megnehezítette a végét.Muguruzaová amelyek feltűnő ellen a második szolgáltatás Plisková és jeleskedtek a hálózatban, a 10. játékban található két mérkőzés pontot, és elhangzott, hogy 5: 5, tie-break, de aztán megint nyert a cseh és a közel két óra után a harmadik továbbítását a szezon a WTA az elődöntőbe .

„biztos vagyok benne, a legjobb meccs van," értékelni egy sajtótájékoztatón Plíšková párbajt. "Mindig jól érzem magam. Nem számít, milyen formában vagyok. Eddig olyan jó meccs nem játszik, de ez mindig jobb minőségű „, mondta a győztes az idei torna Brisbane-ben és Doha.

Djokovic, aki Tournament uralkodott az elmúlt három évben, elveszett Indian Wells után egy sor 19 győzelem egy sorban. "Ez a sorozat hihetetlen volt, bet365 ingyen fogadások büszke vagyo k rá.De egyszer kellett vége - mondta a szerb. Kyrgios nyerte a fejbőrt a második világ mögött, és nyert 6: 4, 7: 6.


Federer, aki sikerrel végzett az utolsó mérkőzésen a Nadalban a döntőben Melbourne-ben, ötszáz éves dráma sikerült, ezúttal ünnepli a sima mozdulatot. Tizennyolc grandslam bajnoka legyőzte riválisa 69 perc 6: 2, bet365 fizetési módok 6: 3. "Szoros meccs volt Melbourne-ben. Volt egy esélyem a győzelemre, de nem ma. Egyszerűen jobb volt, "Nadal elismerte ellenfelének minőségét.

bet365 kifizetés módok