úterý 11. dubna 2017

Ako nový tréner urobil Kei Nišikori grand slam uchádzač

Vzhľadom k tomu pomenovanie Chang, bývalý svet No 2 a v roku 1989 francúzsky otvorený víťaz, do podporného tímu, ktorý zahŕňa dlhoročný tréner Dante Bottino, Nishikori je hra a výsledky aj naďalej rastú. Potom, čo stal profesionálom v roku 2007, top-zaradil japonský hráč pomaly vstal v rebríčku až na kariéru vysoké číslo 11 pre hrsť týždňov v roku 2013, končiť túto sezónu No 17. Ale hovoriť o vplyve.Vzhľadom k tomu, Chang začal pracovať s ním, Nishikori, teraz 25, získal sedem zo svojich 10 ATP tituly (vrátane troch v tejto sezóne), rozdelené do prvej päťky (on je v súčasnej dobe nie 4 na svete), a urobil to jeho prvá Grand Slam finále v minulom americkom O pen.Rafael Nadal verí, že jeho hra je lepšia ako výsledky ako US Open stavy | Kevin Mitchell Viac

"Myslím, že je to skvelý matchup so mnou a Michaelom, pretože hráme druh podobný tenis, a my sme od [] rovnakej výške," povedal Nishikori na začiatku tohto mesiaca na Citi Open , ktorý vyhral. "V duchu bol naozaj tvrdý. [Tú] tak, toľko vecí, ktoré sa od neho učiť.Má mnoho skúseností, a pre istotu, že to pomáha svoju hru práve teraz, a moja poradie je jedna z najvyšších práve teraz. "

Chang nezúčastnil turnaj vo Washingtone s Nishikori a to z narodenie svojho tretieho dieťaťa.S Bottino viedol tréningy day-to-day, Nishikori a Chang boli stále v kontakte po telefóne takmer každý deň, aj keď hovoriť taktiku, rovnako ako niektorí pokračovali kusy dôrazom na jeho hru.

"Kei je to veľmi rozumný človek, ktorý je pravdepodobne veľmi ochotný načúvať Michael, "vysvetľuje publicista Tennis Channel Steve Flink. "Mám pocit, [Michael], je veľmi silný s ním, v dobrom slova zmysle, a to Nishikori má veľký rešpekt k nemu." Čo ty jemnejšie body sú však Nishikori - či už za účelom gamesmanship alebo k udržaniu real výhoda - držal mamičku

Chang hovoril s Flink na konci roka 2014, a povedal, že jeho chránenec je slúžiť bol určitý aspekt, že včasné zistenie pre zlepšenie .. "[To] nebolo moc zbrane," povedal Chang. "Pozrel som sa na niektoré štatistiky a zistil, že pred rokom, slúžil 140 esá a 150 dvojlôžkových chyby."

Pre čo najväčšiu hodnotu ako špecifických konkrétnych úprav v technike alebo stratégia môže robiť - Chang aj o potrebu Nishikori hrať agresívnejšie, a nie len čakať na súperovi, aby sa chyby - to je viac abstraktné, ktoré by mohli mať väčší dopad.Sebavedomie, duševné a fyzické bojovnosť a vytrvalosť sú veľmi ťažko kvantifikovať, a napriek tomu zásadné pre úspech. "Jedná sa o postup, " povedal Chang. "Je to trochu ide s územím nájsť správnu mentalitu. To je niečo, čo sme pracovali. "Facebook Twitter Pinterest Michael Chang vyzerá ako Kei Nishikori hrá Novak Djokovic na US Open v minulom roku. Foto: Julian Finney / Getty Images

Po strate štvrťfinále v Montreale na konečný víťaz Andy Murray, Nishikori musel zrušiť svoj vzhľad v Cincinnati warm-up pred budúci týždeň na US Open kvôli miernej hip zranenia.Ale tí na ruky sa pozerať Nishikori v národe je kapitál skôr v tomto mesiaci bolo vidieť, ako dobre to môže byť, keď sa hrá na jeho najvyššej úrovni.

Shadows cast hlboko na modro-zelená štadióne súdu zatiaľ čo Nishikori - súhlasne hovorí, že je jedným z Betclic-Viac informácií najlepších, ktorí sa vracajú v hre - očakávaný ďalší slúžili v jeho výraznú open-stojné podrepe. Rovnako ako jeho súper nadviazal kontakt s loptou, Nish ikori rýchlo sledoval ho a jeho žlté topánky okamžite zažiaril k základnej línii.Išiel do útoku ako zviera pripravený ku skoku, jeho raketa šable odosielané do útoku.

zriedkakedy zbytočný pohyb a spoľahlivo zložený, Nishikori prebehol rade, vrahovia elitných serverov počas týždňa v tomto spôsob, medzi nimi austrálska Samuel Groth, nasledovaný Marin Cilic, v zápase ich US Open 2014 finále, pred rúbať americký John Isner pre krištáľovo kalichom. V priebehu celého turnaja sa zobrazoval jeho statočnosť pre pobyt agresora s jeho neotrasiteľné spiatočnej hre, rovnako ako ukázal, že jeho vlastné slúžiť bol na túto výzvu vo svojej piatej návšteve udalosti.Bola to pôsobivá ukážka Nishikori je kvitnúce všestrannú hru, aj keď Chang tam nebol pri tom.

"Michael jasne pridal nejaké psychické a fyzické húževnatosti na už impozantné zručnosťami kei je," štyroch doba grand slam víťaz Jim Courier povedal Guardianu.

Ak by mal niekto vedieť, čo Chang privádza k súdu, je Courier. Dva rozdeliť svoje 24-kariéru ATP zhoduje so stredom na 12 za kus. "Kei hrá bližšie k východiskovej hodnote v priemere, čo pomáha mu maximalizovať svoje fantastické ručné zručnosti a hrať viac priestupku celkovo. Mať niekoho, s Michaelom skúsenosti pripojiť svoj tím…bol skvelý ťah. "

Napriek tomu, možno najväčší klopanie na Nishikori bol jeho zdravotný stav.On hovoril, že bude pripravený na US Open aj napriek bedra, ale pravidelné zranenia v celej svojej deväťročnej profesionálnej kariéry si vybrali svoju daň. Takže tam taky, Chang poskytol radu, s all-tak dôležitého skúsenostiam z prvej ruky, ktoré by to. Keď napríklad Nishikori ťažko považovať za odstúpenie od US Open vlani kvôli zvyškom menšie chirurgický zákrok na odstránenie cysty na svoje kopačky, Chang by ani počuť. "A samozrejme, to sa ukázalo byť veľkou rozhodnu tie," hovorí Flink. "Je to dôvera a tlačí ho, a ako sa mu do tváre trochu o tom.Myslím, že Michael je pravdepodobne urobil veľmi dobre. "

Changův asertivita so svojím žiakom nie je Zdalo sa, že prekážkou pre vzťah, len posilňuje puto, ktoré Nishikori opisuje ako príjemná a pohodová, najmä keď trávia čas spoločne trénovať v Kalifornii blízko Chang domova. "Vždy som sa zostať v jeho dome," povedal Nishikori, "a je to veľmi jednoduché tráviť čas s ním a jeho rodinou. Ja som vždy teší [tento] čas. Je to veľmi tvrdý človek, a to najmä na kurte.Ale mimo kurt, že je veľmi, veľmi pokojný a veľmi ľahko vyraziť s "

Do akej miery ich unikátny spojenectvo trvá Nishikori. - či už je to, že nakoniec si uvedomil, dlho držal cieľ stať sa prvou ázijskou muž vyhrať grandslamový titul dvojhry, alebo dokonca na č.1 poradí - sa možno len dohadovať.Pre túto chvíľu, hráč má iba verejne vyhlásil jediný cieľ - postup do Londýna, ako to urobil v roku 2014, na konci roka ATP World Tour Finals. "Rebríček naozaj nie je môj cieľ," povedal Nishikori.


"Je to oveľa dôležitejšie, že musím hrať dobre a zostať zdravý, a pokúsiť sa zamerať na Londýn aj tento rok."

Takže pri meraní húževnatosť, odhodlanie a štrk zostáva takmer éterické, mali Chang viesť Nishikori na miesto, kde by chcel skončiť - bez ohľadu na to, ako to robí. - jediný prístroj skutočne stojí výpočtu je počet trofejí, ktoré dohromady dať dohromady

Betclic-Kliknite tu