sobota 15. dubna 2017

Davis Cup záverečný večierok začne vo veľkom štýle napriek tomu, že v skladisku vedľa predajne Ikea

Prechádzanie sa prostredím tohto rozľahlého skladu, malo pocit, že prebytočný obchodník by mohol vyskočiť a rozbehnúť rozhovor o novej škále boxov svojej spoločnosti.Ale tak či onak, toto je miesto, kde sa história bude vykonaná v priebehu nasledujúcich dvoch days.Davis finálový: Andy Murray príliš dobré pre Ruben Bemelmans a hladiny prispôsobiť svoje Viac

Nikto sa zlostiť o dekoru by koniec upínacieho deň začatia v roku 2015 Davis Cupu, ktorý začal šokom videnie Veľkej Británie Kyle Edmund búrke na odsúdenej dvoch stoviek fanúšikov proti belgickej David Goffin a skončil s Andy Murray zrovnal kravatu na 1-1 potom, víťaznej bitke mysle s Ruben Bemelmans a op ilecký domácich fanúšikov, ktorí boli napchaté do tribúny. To môže byť fádny a nudný na vonkajšej strane, ale bola to bearpit vnútri; tesný, atmosférický, ohlušujúci nahlas.Nízka poloha nosníkov nad súdu pridaný do pocitu klaustrofóbie a bol to typicky výstredné Murray moment, keď dopadol na strechu s jedným shanked forhend. Nahromadenie v priebehu týždňa bol ovládaný obavami, že konečná bude zrušená kvôli bezpečnostným obavám po teroristických útokoch v Paríži. Krásne mesto Gent je 35 míľ ďaleko od Bruselu, kde sa život postupne vracia k normálu po tom, čo hlavné mesto Belgicka bola minulú sobotu umiestnená pod uzamknutie, a bomba zdesenie v miestnom električiek v piatok ráno bolo sotva ideálny spôsob, ako začať deň , Čoskoro sa ukázalo, že to bol žart.Niekto má veľmi zvláštny zmysel pre humor. Hovorí, že fanúšikovia by zostali preč, bolo pochopiteľné, duchovia britského tímu museli stúpať, ke ď v dave videli množstvo červenej, bielej a modrej. Veľký cestovateľský kontingent prebehol cez repertoár spevov v dlhých frontoch, aby sa dostali do arény a bolo jasné, že Murray a Edmund nebudú sami, keď sa chystajú vyhrať prvý britský Davis Cup od roku 1936.

Napriek tomu ich belgickí fanúšikovia veľmi prečíslili, ktorí reagovali, pretože ich hráči vyhrali pohár vždy, keď sa dostali na miesto.Murray neskôr sa ukázalo, že hluk znamenalo, že si neuvedomil, že už dostal varovanie, keď mu rozhodca podal trestný bod za zvukovým oplzlosť v treťom sete.

The Davis Cup je výstredná udalosť. Tenis je individuálny šport, ale je to jeho verziu Svetového pohára, v súťaži družstiev, ktoré sa často zdá bezvýznamné vedľa pôvabu Grand zabuchne. Napriek tomu to znamená svet Briti a belgickej tímy cez víkend a jasot bol ohlušujúci, keď sa závesy okolo zostúpil odhaliť dva tímy stáli bok po boku v sieti pred začiatkom hry. Sa k nim pripojilo k súdu kráľa a kráľovnej Belgicka. Bola to príležitosť, aby vyzval k okázalosti a ceremónie.Šťastné mladých ľudí, zvedavo bosí, spievali národné hymny oboch krajín. Zatiaľ čo vo Veľkej Británii sa snaží ukončiť 79 rokov zranený, Belgium dúfajú, že sa vyhrať Davis Cup prvýkrát vo svojej skromnej histórii tenisu. Je to iba po druhýkrát, čo sa dostal do finále - a ich posledné vystúpenie skončila 5-0 porážka k Veľkej Británii vo Wimbledone v roku 1904

Majú domáci výhodu tentoraz a ich rozhodnutie hrať. kravatu na vnútornom antukový kurt bol navrhnutý tak, aby narušiť britskú tok. Povrch bol určite záujem o Murray, ktorého prípravy boli narušené jeho zapojenie do minulého týždňa World Tour Finals.Napriek tomu by mal byť čerstvý štvorhre V sobotu popoludní sa vedľa svojho brata, Jamie, keď Kimmer Coppejans a Steve Darcis číhať.

Murray 6-3, 6-2, 7- 5 víťazstvo nad Bemelmans v druhej singles kaučuk bol málokedy na pochybách. Belgické fanúšikovia snažili dať svetovou NO2 off s každým trik v knihe pri dramatickom treťom sete, pískanie pred svojimi slúži vyjadrovať rozhorčenie, kedykoľvek sa mu spomalil tempo dolu.

Bola to čistá divadlo. Murray zareval na ne, keď zachránil nastavenú hodnotu. On vychutnal posmešky.


Bet365-Podrobný popis Staršie belgickej fanúšikov sledoval v ohromené ticho, keď Edmund viedol Goffin dvoma sadami.Zatiaľ Goffin nakoniec ukázal, prečo je svet No16, vracajú v neúnavnom módy poraziť svojho mladého súpera 3-6, 1-6, 6-2, 6-1, 6-0.

Akonáhle sklamaním prejde, Edmund si uvedomí, že on nechal nikoho dole. Napriek tomu v prípade, že 20-ročný vyhral ešte jednu sadu , sláva by bola na dosah pre Britániu po všetkých tých rokoch.

Bet365-Bonus čaká na Vás