pátek 14. dubna 2017

Eddie Jones, ktorý má byť menovaný Anglicko hlavný tréner v najbližších 24 hodinách

Anglicku underachieving hráči ragby sa chystajú prijať krátky, ostrý šok v podobe Eddie Jones, ktorý sa očakáva, že bude oznámené ako ich nový tréner počas najbližších 24 hodín po 55-ročný Austrálčan odletel do Londýna zmluvné rokovania s RFU.

je to len niečo málo cez týždeň, čo Stuart Lancaster rozišiel s odbormi, ale jeho výkonný riaditeľ Ian Ritchie, bol zbytočný málo času. RFU je už zrejmé, aby diskutovali šesťmiestny kompenzačné obchod s Stormers v Kapskom Meste, ktorý Jones len nedávno pristúpili, a je zrejmé, jeho dohoda zdvojnásobí svoj plat od prúdu £ 235,000 na rok a trvať štyri roky [Bývalý tréner Austrália a Japonsko je myšlie nka k mali doložku o zlom v jeho zmluve, ktorá opäť prejavil želanie, aby tréner na medzinárodnej úrovni. Ten je teraz nastavená riadiť Anglicku do šiestich šampionátu národov a bude očakávať, že stavať tím schopný vyhrať Svetový pohár 2019 v Japonsku.

Akonáhle Ritchie dal jasne najavo, že sa hľadá ostrieľaný ťažký-hitter vymeniť Lancaster to bolo vždy pravdepodobne Jones by niekde blízko frontu. On dostal mŕtvicu pred dvoma rokmi, ale zotavil riadiť Japonsko na tri víťazstvá na Svetovom pohári.On tiež viedol klokanov do finále Svetového pohára 2003 a bol technický poradca na strane Južnej Afriky, ktorý zdvihol Webb Ellis Cup v roku 2007.

1991 víťaz Svetového pohára David Campese privítal noviniek značky Jones "učiteľ", hovorí, že jeho vymenovanie urobila Anglicka vyzerať "zúfalý".

"Rugby je profesionálny šport," povedal Campese BBC 5 live. "Nepotrebujeme škôl. A myslím, že Eddie j e rovnako. Jeho tímy budú hrať vo veľmi štruktúrovaným spôsobom a budú robiť to, čo on povie im robiť.Takže je to robotický štýl. "

" Celá myšlienka o ragby je, že dostanete ľudí, ktorí hrajú vo vašej krajine, ktorí prešli systémom a chcete, aby sa prejsť na národnej prácu a odovzdávať ich skúsenosti. Proste to vyzerá, že vy nemáte potuchy, čo robíte.

"Kde je vaša štruktúra? Kde sú vaši mladí tréneri, ktorí chcú byť najlepší na svete? Zdá sa, že ste zúfalí, a vy jednoducho ísť von a zaplatiť peniaze na niekoho, kto si myslíte, vám pomôže. "

Toto bude na prvom mieste RFU bol menovaný tréner z zámoria, hoci nový Zealander John Mitchell bol raz Clive Woodward asistent.Je tiež zrejmé, Jones bude mať voľnú ruku, pokiaľ ide o výber jeho koučovanie tímu, s radom Angličanov v rámčeku. Medzi uchádzačmi budú odovzdáva špecialisti Alex Sanderson a Steve Borthwick, ktorí obaja prac ovali pod Jones predtým, zatiaľ čo Shaun Edwards a Paul Gustard sú kandidátmi na rolu obrany coach.Japan poraziť Južná Afrika v najväčšom Rugby World Cup šoku vôbec Čítajte viac

v súčasnej situácii, Andy Farrell, Graham Rowntree a Mike Catt stále zmluvne RFU ale ich pozície záves úplne o plánoch Jonesových.Borthwick bola súčasťou trénerského tímu Japonska, ktorí duchovný otec veľkolepé víťazstvo nad Južnej Afrike v Brightone v septembri, hoci bývalý anglický kapitán len nedávno začala prácu u Bristolu a nemusia mať záujem tréner hráčov, ktorí boli spoluhráči na Saracénmi len pár pred sezón.

Edwards ešte musí podpísať novú zmluvu s Walesu, čo pomohol zraziť svojej vlasti zo svetového pohára na stupňoch bazéna. Gustard cestoval Argentína s Anglickom strane Lancaster v roku 2013 a bol hybnou silou úspešného "vlčia svorka" obranného systému Saracéni sa.V určitej fáze, však, Anglicko mu sí rozvíjať svoje vlastné svetové trénerov a bude zaujímavé vidieť konečný make-up nového panelu Jonesa.

Je tu tiež malá vec vyvažovať RFU je vzťahy s Premiership kluby. Jones je už v zázname ako porekadlo "jediný najväčší úloha" pre Anglicko budúci tréner bude riadiť hráčov "ak sú riadené inými organizáciami". On tiež navrhol šesť národov nepodnecuje dostatočnú útočnú fantáziu a kritizoval spôsob, akým Sam Burgess bola spracovaná po jeho prepnutí do Únie z lige poslednej year.Eddie Jones: fantastické alebo strašného?Záleží na tom, koho sa pýtate | Dean Ryan Viac

Je to len zdôrazňuje potrebu RFU pre mocným nového riaditeľa výkon, čo umožňuje Jones sa sústrediť na tím, skôr než aby zapadol do vnútornej politiky. Meno Montpellier Jake White, ktorý prijatí Jonesa jeho juhoafrickom set-up pred Svetového pohára v roku 2007, bol spojený s týmto príspevok ale vydal vyhlásenie, trvá na tom, zdržiava vo Francúzsku. Sir Clive Woodward by rád svoju úlohu výkon typu, ale stále existujú vplyvnej postavy vnútri RFU, ktorí by tlieskať jeho návrate do Twickenham.

V tomto presný okamih, aj keď angličtina rugby je sotva v pozícii vylúčiť nič.Kým Jones záznam nie je úplne bez chyby, jeho nový tím vyhral len jeden titul šiestich krajín od roku 2003. Má sľubnú veľa mladých hráčov, pre prácu s, ale systém, v ktorom vykonávajú dôsledne sa nepodarilo doručiť národný tím, ktorý splní ich potenciál.

Rovnako ako v krikete, úrady sa teraz dospela k záveru, treba výbuch čerstvého vzduchu od protinožcov, aspoň v krátkodobom horizonte. V nadväznosti na trend nastavený Trevor Bayliss, Anglicko teraz austrálsky na starosti ich rugby tím odboru rovnako; to znamená, že napodiv ani jeden britský alebo írsky tréner má na starosti niektoré zo štyroch domácich národov.Ak Jones dokáže identifikovať a podporovať najlepšie domáce chované trénovať talent, ako aj úspešne revitalizovať bohatstvo národnej strany, bude RFU je významnou investíciou boli užitočné.