čtvrtek 20. července 2017

Karlovy Vary hostí v domácom pohári Domažlice, Sokolov jede do Hořovic

Druholigový Baník Sokolov má týždeň pred štartom súťaže problémy s tímom. Na maródke sú momentálne Kratochvíl, Dvořák a Kosak. Jedinou pozitívnou správou je, že má vyriešený útok.

"V stredu sme finančne aj administratívne dotiahli do úspešného konca príchod útočníka Jiřího Procházku, odchovanca nášho klubu. Príchodom tohto hráča si sľubujeme posilnenie ofenzívy a zároveň dúfame, že svojimi gólmi pomôže celému tímu vylepšiť efektivitu v útoku, "povedal klubovým stránkam k novej akvizícii Baníka jeho riaditeľ Tomáš Provazník.

Jiří Procházka pôsobil v přípravkových a žiackych kategóriách Baníka, kým si ho nevyhlédly severočeskej Teplice. Ešte v dorasteneckom veku nakukol aj do mládežníckych reprezentácií Slovens kej republiky.V roku 2005 bol nominovaný na prvoligovému zápasu. Následne hosťoval v druholigových kluboch.


Po Ústí nad Labem sa v sezóne 2008/2009 objavil tiež v Sokolove. Nastupoval však aj za Varnsdorf alebo treťoligovej Českú Lipu.

Sto deväťdesiat centimetrov vysoký útočník si zahral bet 365 aj v nemeckej regionálnej súťaži, kde obliekal dres FSV Budissa Bautzen. Odtiaľ sa presunul do mosteckého Baníka, kde v ročníku 2013/2014 nastrieľal solídnych desať gólov. S rovnakým tímom však v minuloročnej sezóne zostúpil z druhej najvyššej súťaže a v letnej prestávke si vybral ponuku Sokolova.V nadchádzajúcej sezóne bude obliekať dres s číslom 24.

A v ňom zajtra vybehne na ihrisko v Hořovicích, aby svojmu klubu pomohol k postupu do druhého kola Pohára, v ňom sa úspešnejší stretne s víťazom duelu Meteor Praha - Tachov .

Karlovy Vary s Domažlicami

Futbalisti 1. FC Karlovy Vary vyhrali v predkole Pohára FAČR na ihrisku divízneho nováčika Dynama ZČE Plzeň 4: 2 a v sobotu, v prvom kole, privítajú na svojom ihrisku v Dvoroch Iskru Domažlice hrajúci ČFL.

Úradný výkop je plánovaný na 17 hodinu, tréner Karel Tichota to chcel zmeniť. "Chcel by som hrať dopoludnia, to ešte budeme riešiť," plánoval začiatkom týždňa.Nakoniec teda zostáva všetko podľa plánu, hrá sa zajtra popoludní.

"Bolo to kvôli tomu, že v tom termíne mala hrať Plzeň so Slaviou, ale vzhľadom k európskemu pohára hrajú už v piatok, a tak nie je žiadna kolízie . Preto sa bude hrať normálne v úradnej termín, "vysvetľuje Tichota. V stredu mali Vary hrať ďa lšiu prípravný zápas s Baníkom Souš, súper ho odvolal. "Prípravu to nenarušilo, miesto zápasu sme mali tréning a možno sa nám aj hodil z dôvodu toho, že hráme často sobota, streda," myslí si. bet365

Zostava na zajtrajší zápas s Domažlicami by mala byť úmerná kvalite súpera . "Uvidíme, či prídu nejakí hráči zo Sokolova. Ten hrá v rovnaký čas.Stále to berieme ako prípravu. "

Lenže súper už má svoju kvalitu. "Je to tím, ktorý má druholigový bet365 stavky káder, pre nás zaujímavá konfrontácie a na zápas sa tešíme," priznáva karlovarský bet365 bonus kouč a dodáva: "Je to zaujímavý súper, navyše je to okorenené tým, že tam trénuje Horváth a Milan Matejka. Asi bude hrať Jarda Nerád. Čaká nás zaujímavý zápas, ktorý by zaslúžil d obrú divácku podporu. "

Tréner Tichota je s prípravou spokojný, prebieha podľa jeho plánu a hlavne nikto nie je zranený. Víťaz duelu sa, v druhom kole Pohára, stretne s lepším z dvojice Dvůr Králové - FC MAS Táborsko.

bet365 mobil